Michels Webdesign

een betaalbare Joomla en WordPress webdesigner..

Betaalbare Webdesigner

 

Michels Webdesign is een betaalbare webdesigner uit Winterswijk.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in CMS van joomla voor een betaalbare prijs.


Michels Webdesign een webdesigner uit Winterswijk daar kunt u terecht voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van professionele joomla websites.
In ons portfolio al een aantal websites te zien die door ons gerealiseerd zijn.

Het ontwerpen van websites hebben wij in eigen beheer.

Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden als webdesigner.
Bekijk hier onze betaalbare tarieven.
 

Wat is Joomla!

 

Joomla! is een Content Management System (CMS) met een volledige lijst aan mogelijkheden die men in een CMS zou willen vinden. De software is bruikbaar voor zowel simpele als complexe websites. Deze CMS kan als motor achter uw website worden geimplementeerd tegen een fractie van de prijs van conventioneel CMS pakketten. Deze CMS heeft zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel bewezen. De wereldwijde Community werkt onafgebroken door aan steeds verdergaande ontwikkelingen en verbeteringen.

U kunt bij ons terecht voor:

Joomla webdesign

Joomla webdesign

Michels Joomla webdesign Op zoek naar een betaalbare Joomla webdesigner? Michels webdesign de webdesigner uit Winterswijk is de specialist op het gebied Read More
Joomla Webhosting

Joomla Webhosting

Aanvragen Domeinnaam en Hosting Tegenwoordig zijn de meeste hosting pakketten geschikt om Joomla te kunnen laten draaien. Dat wil echter Read More
Migratie Joomla

Migratie Joomla

Joomla! migratie Waarom Migratie? Nog niet zeker of u uw Joomla website gaat migreren of niet? Waarom zou u? De Read More
  • 1
  • 2

Template naar eigen huisstijl.

Naast de installatie en de inrichting van uw site. kunnen we ook een template ontwerpen naar eigen huisstijl. Voor het ontwikkelen van een betaalbare template moet u zijn bij Michels Webdesign.

Migratie

Wanneer u een Joomla! website heeft in de versie 1.5 of 2.5 dan is het verstandig en aan te raden een migratie te laten uitvoeren naar de nieuwe versie 3.x. Deze nieuwe versie is sterk verbeterd ten aanzien van de oude versie op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Uw Joomla website laten onderhouden?

U Joomla website laten onderhouden door Michels Webdesign uit Winterswijk? Belangrijk is dat uw website up-do-date is, er komt een hoop werk bij kijken en kan soms ook aardig ingewikkeld zijn. Waardoor soms dingen onduidelijk kunnen zijn of niet juist worden ingevoerd waardoor zoekmachines u webpagina('s) niet goed gevonden kunnen worden. Wij kunnen u hierbij helpen.

Hosting

Tegenwoordig zijn de meeste hosting pakketten geschikt om Joomla of WordPress te kunnen laten draaien. Dat wil echter zeker niet zeggen dat alle providers dezelfde service en kwaliteit bieden. Ook schakelen sommige providers bepaalde opties aan of uit, wat zijn effect kan hebben op het functioneren van uw website of de mogelijkheid om bepaalde extensies toe te voegen. Let dus niet alleen op de prijs en het aantal beschikbare MB's webruimte als u uw hosting abonnement afsluit!
Wij kunnen dit voor u regelen bij een erkend hosting bedrijf. Uw website draait dan op een goede servers die optimale uptime hebben.

Ook de beveiliging van deze servers zijn goed beschermd doormiddel van speciale schermen. Ook de domeinregistratie kan via dit hosting bedrijf geregeld worden. Dit webhosting bedrijf is SIDN deelnemer.


 

Recent gemaakte website's

 webdesigner winterswijk  joomla webdesigner winterswijk  spek ende1  Joomla website onderhouden joomla hosting